Wat kost het

responsive
24/7 Bereikbaar bij overlijden

Binnen 48 uur complete duidelijkheid

WAT KOST EEN AKER UITVAART

Wat kost een AKER uitvaart? Vanaf € 6000 kunnen wij een uitvaart voor u verzorgen.  De afgelopen jaren hebben wij onze klanten honderden euro’s kunnen besparen, zoals een kist van € 800 voor € 300 en een besparing van € 500 op de advertenties. Hieronder vindt u een aantal kostenvoorbeelden van uitvaarten die we begeleid hebben.

Voorbeeld 1:  €   6.090
Voorbeeld 2:  € 10.205
Voorbeeld 3:  € 16.035

Wat kost uw AKER uitvaart? Dat hangt af van de keuzes die u maakt. Wilt u een uitgebreid of een sober en ingetogen afscheid? Wordt er met een groot gezelschap afscheid genomen of met alleen de naaste familie? Heeft u behoefte aan meer inzicht in de kosten? Vraag ons om een gratis en vrijblijvend wensengesprek en een prijsopgave van een uitvaart zoals ú die voor ogen heeft

Voorbeeld 1:  6.090
Met een klein groepje familieleden en vrienden werd in het crematorium afscheid genomen en daar met een kop koffie nagepraat.

Verzorging en regeling uitvaart
Verzorging en opbaring van de overledene in rouwcentrum
Vervoer
Rouwbrieven
Kist
Crematorium
Catering

Voorbeeld 2: € 10.205
Familie, vrienden en bekenden in een wat grotere kring van ca. 100 personen kwamen naar de kerk voor een afscheidsdienst. De populieren kist was helemaal met bloemen bedekt. Aansluitend was er in het restaurant waar ze altijd samen naar toe gingen een condoleance met koffie en broodjes en vervolgens ging alleen het gezin naar het crematorium. Ze reisden de hele dag met de familie, ca 25 man, naar alle locaties samen in een bus.

Verzorging en regeling van de uitvaart
Verzorging en opbaring van de overledene
Vervoer overledene
Vervoer per bus
Divers drukwerk
Advertentie regionaal
Kist
Bloemen
Kerk
Crematorium
Catering
Bijzondere wensen

Voorbeeld 3:  16.035
Mijnheer was thuis opgebaard. Dragers brachten de massief eiken kist, volledig bedekt met kleurige bloemen, de afscheidsruimte in. Daarna vertrok iedereen naar de natuurbegraafplaats waar de heldere tonen van een saxofoon de familie, vrienden en kennissen bij het graf opwachtten. Tijdens de aansluitende condoleance werden foto’s van een heel leven geprojecteerd op de witte muur van het restaurant aan het water.

Verzorging en regeling uitvaart
Verzorging en thanatopraxie
Vervoer
Rouwdrukwerk
Advertentie regionaal
Kist
Natuurbegraafplaats
Dragers
Funerair spreker
Catering
Bijzondere wensen

Zoals gezegd zijn dit slechts voorbeelden. Als u precies wilt weten wat een uitvaart zoals u die voor ogen heeft kost, maken wij voor u een kostenberekening. Uw uitvaartondernemer komt daarvoor graag, en kostenloos, bij u langs.

Wilt u zien hoeveel goedkoper we zijn dan een traditionele uitvaartondernemer klik dan hier.

UW UITVAARTONDERNEMER