Transparant over kosten

responsive
24/7 Bereikbaar bij overlijden

We vonden dat het anders moest

AANDACHT, KWALITEIT EN KOSTENBESPAREND MAATWERK

AKER verzorgt geen zogenaamde ‘budgetuitvaarten’ maar vindt dat iedere uitvaart een budgetuitvaart is, omdat we uw bestedingsruimte respecteren. Wij regelen kortingen, zoeken alternatieven en passen op uw portemonnee. Zo krijgt u precies wat u wilt en waar voor uw geld.

De kosten van een uitvaart hangen af van de keuzes die u maakt. Rouwvervoer, bloemen, (live)muziek, rouwadvertentie, wel of geen fotograaf, een kop koffie of een goed glas wijn, etc. Uitgebreid of sober, met veel of weinig mensen. Wij geven u inzicht in de kosten zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Pas als het afscheid exact uw wensen en uw budget weerspiegelt, zijn wij tevreden. Dit betekent maatwerk, en hierbij gaan we ook buiten de gebaande paden. Binnen 48 uur ontvangt u een kostenbegroting. Dit schept duidelijkheid en ruimte om rustig na te denken. Ruimte voor alternatieven. En een uitvaart die recht doet aan de levensstijl van degene waarvan afscheid genomen gaat worden.

Oog voor besparingen
Een groot gedeelte van wat werkelijk aan een uitvaart betaald wordt is doorgaans onzichtbaar door provisie afspraken tussen uitvaartondernemers en hun leveranciers. Daar doen wij niet aan. Wij verdienen niets aan de producten en diensten die u kiest en realiseren besparingen waar mogelijk. Wij berekenen een fee voor onafhankelijk advies en de complete begeleiding, wij leveren alles tegen inkoopprijs en de kortingen krijgt u. 1 op 1. U ontvangt van ons 1 verzamelnota en alle facturen van derden. 100% transparant.